پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان بی تبلت

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه وزارت ارتباطات متعهد است تا ابتدای شهریورماه تمامی مدارس کشور را به شبکه اینترنت متصل کند، از یک خبر خوب برای دانش آموزانی که تبلت ندارند سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با حضور در شورای اداری خراسان شمالی اظهار داشت: وزارت ارتباطات متعهد است تا ابتدای شهریورماه تمامی مدارس کشور را به شبکه اینترنت متصل کند.

 

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش مسئول آموزش تمامی دانش‌آموزان است افزود: آموزش و پرورش برای آن دسته از خانواده‌هایی که به سیستم تبلت جهت حضور در شبکه آموزشی شاد دسترسی ندارند با بخش صنعت وارد گفت‌وگو شده و به‌زودی خبرهای خوبی در این حوزه منتشر خواهد شد.

 

وزیر آموزش و پرورش با ارائه توضیحات تکمیلی در این زمینه تصریح کرد: این تبلت‌ها تنها برای دسترسی خانواده‌ها و فرزندان به سیستم آموزش شاد کاربرد داشته و خانواده‌ها در مورد استفاده فرزندان خود از دیگر شبکه‌های اجتماعی در این تبلت نگرانی نداشته باشند.

 

حاجی میرزایی در ارتباط با احتمال بازگشایی مدارس در شروع سال تحصیلی جدید گفت: آموزش و پرورش در هر صورت آماده خدمت به دانش‌آموزان است و در این راستا گزینه‌های مختلف را جهت حضور دانش‌آموزان در مدارس مورد بررسی قرار داده است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه دولت در امر مدرسه‌سازی اهتمام ویژه‌ای دارد خاطرنشان کرد: دولت اعتبارات خود را در حوزه مدرسه‌سازی نسبت به سال گذشته ۱۶۰ درصد افزایش داده است که در این بین کمک خیران در جهت مدرسه‌سازی در سال گذشته هزار میلیارد تومان بوده است.

 

حاجی میرزایی اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش به‌دنبال این است که گستره مشارکت عمومی مردم جهت سهیم شدن در امر مدرسه‌سازی در نقاط مختلف ایران را وسیع‌تر کند.

 

وزیر آموزش و پرورش در پایان با اشاره به قانون برنامه ششم برای جذب معلمان حق‌التدریسی در کشور گفت: امسال با توجه به بودجه اختصاص داده شده ۲۵ هزار نفر از حق‌التدریسی‌ها جذب خواهند شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده